MEĐUNARODNI PRIJEVOZ UMRLIH

Oduvijek je velik broj Hrvata živio u inozemstvu, pretpostavlja se da u dijaspori živi barem jednako mnogo Hrvata kao i u Hrvatskoj.
Međunarodni prijevoz pokojnika zna biti kompliciran postupak, ali mi to radimo svakodnevno i naučeni smo brzo riješavati sve komplikacije i papirologiju.
Iskusni smo i željni pomoći te je raditi uz nas lako i ugodno. Obratite nam se s povjerenjem. Naše veliko iskustvo je naša snaga.

Prijevoz pokojnika u Hrvatsku

Organiziramo prijevoz pokojnika iz inozemstva u Hrvatsku te sređujemo :
– Dozvole od hrvatskih ureda
– Strane dokumente u zemlji smrti
– Konzularne dozvole za prijevoz pokojnika i urni
– Prijevod dokumenata
– Cestovni i zračni prijevoz tijela i pepela
– Sve carinske i sanitarne postupke

Prijevoz pokojnika u inozemstvo

Vršimo repatrijaciju i prijevoz pokojnika iz Hrvatske i Balkana u druge zemlje Europe i svijeta te organiziramo:
– Pogrebni servis za osiguranja i assistance tvrtke u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Kosovu, Makedoniji, Crnoj Gori, Albaniji, Bosni i Hercegovini
– Sve formalnosti u uredima za prijevoz umrle osobe i repatrijaciju
– Aktivnosti potrebne za prijevoz tijela (balzamiranje, lijesovi, zračni filtri itd.)
– Suradnju s veleposlanstvima i konzulatima

U svakom trenutku možete kontaktirati našu tvrtku PRINCIVALI – međunarodne pogrebne usluge gdje će te na jednom mjestu doznati sve pojedinosti i osigurat brz i povoljan prijevoz tijela pokojnika kombijem ili avionom iz bilo koje zemlje u Europi i svijetu, u bilo koji grad Hrvatske.
Prijevoz umrle osobe iz inozemstva zahtjeva stručnu i profesionalnu tvrtku s iskustvom u međunarodnim pogrebnim uslugama: to smo mi PRINCIVALI međunarodni prijevoz pokojnika.

Surađujemo sa pogrebnim službama iz Hrvatske, Europe i svijeta, Hrvatima u inozemstvu pružamo besplatnu pomoć i sve potrebne informacije oko povratka tijela pokojnika u domovinu. Uz naše partnere možemo vam ponuditi fer i konkurentne cijene prijevoza tijela pokojnika u sve krajeve Hrvatske od Dubrovnika, Vukovara, Rijeke, Zagreba, Imotskog ili Splita. Kontaktirajte nas i učinit ćemo sve da opravdamo vaše povjerenje. Poslati ćemo vam našu kompletnu ponudu sa svim detaljima jako brzo.

Naše iskustvo je garancija da ćemo Vam pomoći u teškim trenucima i da će prijevoz tijela u Hrvatsku biti obavljen brzo i profesionalno.Tjekom godina radili smo međunarodni prijevoz pokojnika mnogo puta i vozili naše sunarodnjake iz Njemačke, Španjolske, Francuske, Belgije, Nizozemske, Norveške, Švedske, Austrije, Švicarske, Bugarske, Italije, Slovenije, Bosne, Belgije, Mađarske,Makedonije, Crne Gore, Češke Republike, Poljske, Slovačke, Srbije, Orgaizirali smo povratak kući tijela pokojnika iz SAD, Kine, Rusije, Australije, Kanade, Egipta, Nigerije…vozili smo strane državljane njihovim kućama diljem svijeta.

Što učiniti u slučaju smrti u inozemstvu?

Kontaktirajte nas, bilo pozivom ili porukom i pratite naše upute.

• Trebati će nam podaci kao što su: ime i prezime pokojnika, mjesto smrti, mjesto pogreba, podatke o obitelji i njihove kontakte

• Saslušajte naše upute vezane za prijevoz umrle osobe ili kremiranje i povratak tijela kući, rado ćemo vas savjetovati, naravno bez naknade.
• Saznaje što je sve potrebno za registracijiu i ovjeru potrebnih dokumenata za prijavu smrti u inozemstvu i kako dobiti sprovodnicu za prijevoz tijela pokojnika i smrtni list

• Dajte nam punomoć za preuzimanje pokojnika i organizaciju prijevoza tijela kući
• Prijevoz možemo dogovoriti cestom ili avionom. Također organiziramo kremacijske usluge u zemlji gdje je voljena osoba preminula, te su tada troškovi povratka kući preminule osobe značajno smanjeni.
• Uz naše iskustvo u mogućnosti smo Vam osigurati povoljne troškove i najbolju cijenu prijevoza pokojnika iz inozemstva, a ponekad i potpuno besplatno u suradnji sa osiguravajućim kućama.

Kada se dogodi smrt u inozemstvu potrebno je angažirati pouzdanu, provjerenu i iskusnu firmu za međunarodne pogrebne usluge i prijevoz umrlih, PRINCIVALI međunarodni prijevoz pokojnika je upravo to: mi znamo, mi želimo i mi vam možemo pomoći u organizaciji prijevoza pokojnika iz inozmstva u sve djelove Hrvatske, ili iz Hrvatske u inozemstvo.Pouzdajte se u našu profesionalnost i odgovornost.

GALERIJA

NAŠE FOTOGRAFIJE SU POTVRDA NAŠIH RIJEĆI I ŽELJA DA POSLIJEDNJE PUTOVANJE VAŠE VOLJENE OSOBE POVJERITE NAMA