SERVIS

Pogrebne usluge

Prijevoz pokojnika u zemlji i inozemstvu, transport pokojnika do zračne luke, rezervacija leta, preuzimanje posmrtnih ostataka u bolnici ili zračnoj luci i prijevoz umrle osobe do mjesta ukopa.

Priprema

Dokumenata, lijesa i tijela za prijevoz kombijem ili avionom

Asistencija

Zajedno biramo najbolju i najpovoljniju opciju za prijevoz tijela te vas informiramo o troškovima. Za partnere iz osiguranja, assistance tvrtke i kolege pogrebnike organiziramo prijevoz umrle osobe iz jugoistočne Europe (Hrvatske, Slovenije, Bosne, Srbije, Sjeverne Makedonije, Kosova, Albanije, Crne Gore)

Administracija

Sređivanje potrebnih dokumenata za prijevoz i sahranu u Hrvatskoj i Europi, registracija potvrde o smrti, smrtnih listova i pribavljanje sprovodnice i carinskih dozvola

Repatrijacija

Prijevoz preminule osobe u sve destinacije, uz naše partnere iz regije dogovaramo bržu repatrijaciju i povoljniju cijenu prijevoza pokojnika

Balzamiranje

Njega i priprema tijela za prijevoz, let i pogreb

Kremiranje

U dogovoru s rodbinom ili osiguranjem dogovaramo kremiranje, uz mogućnost slanja urne avionom ili poštom

Ekshumacija

Sređivanje potrebnih dokumenata za ekshumaciju i prijevoz posmrtnih ostataka u Hrvatskoj i Europi

Pogreb na moru

Pogrebno Princivali organizira prosipanja pepela umrle osobe u Jadransko more. Pogreb na moru i prosipanje pepela organizirmo na lokacijama u Dalmacji i Istri. Nakon dogovora pripremamo svu potrebnu dokumentaciju te se brinemo za sve formalnosti i dozvole koje izuskuju više vremena.
Organiziramo brod, glazbu, fotografa, hranu te nakon završenog obreda obitelj u znak sjećanja dobiva potvrdu od kapetana s koordinatama mjesta gdje je izvršeno prosipanje pepela.

Suradnja s osiguravajučim društvima i assistance firmama

PRINCIVALI međunarodne pogrebne usluge godinama profesionalno surađuju s mnogim osiguravajućim društvima, assistance tvrtkama i pogrebnim poduzećima diljem svijeta, te smo u mogučnost organizirati prijevoz tijela bilo gdje u Europi i svijetu.

Otvoreni smo za suradnju sa svim osiguravjućim društvima, assistance tvrtkama i kolegama pogrebnicima te ćemo vam rado odgovorit na sve vaše upite. Već dugi niz godina pomažemo osiguravajućim kućama, assistane tvrtkama i pogrebnicima u organizaciji prijevoza i povratka kući tijela pokojnika iz ovog dijela Europe.
Vršimo internacionalnu repatrijaciju i prijevoz umrle osobe iz Hrvatske, Bosne, Srbije, Sjeverne Makedonije, Slovenije, Kosova, Albanije i Crne Gore.
Radimo po međunarodnim standardima i dostupni smo 24/7 za sva vaša pitanja i upite.

PRUŽANJE POGREBNIH USLUGA U INOZEMSTVU i HRVATSKOJ

Članstvom u Europskoj federaciji za pogrebne usluge EFFS  www.effs.eu i Svjetskoj organizaciji pogrebnika FIAT-IFTA www.thanos.org stekli smo mogućnost organizacije pogrebnih usluga iz mnogo zemalja te možemo organizirati prijevoz pokojnika, usluge kremiranja i usluge ekshumacije umrle osobe iz raznih destinacija u svijetu i povratak tijela pokojnika u Hrvatsku i regiju.

GALERIJA