O NAMA

PRINCIVALI

MEĐUNARODNE POGREBNE USLUGE I PRIJEVOZ UMRLIH

Mi smo stručnjaci za međunarodne repatrijacije koje pružamo globalno. S izuzetnom predanošću organiziramo međunarodni prijevoz umrle osobe za obitelji, veleposlanstva, assistance tvrtke, osiguravajuća društva i kolege pogrebnike, nudimo moderne pogrebne usluge za ispunjavanje različitih potreba naših klijenata iz cijelog svijeta.
Prevozimo pokojnike iz Europe u Hrvatsku, organiziramo prijevoz pokojnika u Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Kosovo, Albaniju, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju, vršimo međunarodnu repatrijaciju pokojnika iz jugoistočne Europe i Balkanskih zemalja diljem svijeta uz najbolju cijenu i uslugu.

S radom smo počeli 02.03.1981. u Trogiru kao cvjećarnica Hrvojka da bi, s vremenom, prerasli u obiteljsku tvrtku – pogrebno poduzeće Hrvojka. Godinama organiziramo međunarodni prijevoz pokojnika i repatrijaciju iz inozemstva u Hrvatsku i iz Hrvatske i jugoistočne Europe u inozemstvo pod imenom Princivali – međunarodni prijevoz pokojnika.

S vremenom smo stekli brojne partnere i prijatelje diljem Europe i svijeta koji nam pomažu da svoj posao odradimo brzo i profesionalno, inozemna pogrebna poduzeća, osiguravajuće kuće, assistance tvrtke, veleposlanstva i obitelji u Hrvatskoj i inozemstvu su prepoznale našu stručnost i profesionalnost te nas odabiru za pouzdanog partnera u najtežim trenucima.
Kao obiteljska firma, nudimo personalizirani pristup i trudimo se klijentima maksimalno olakšati proces repatrijacije i međunarodnog prijevoza pokojnika koji zna biti kompliciran. Mi smo ti koji znamo što i kako treba odraditi, kome se obratiti, koju dokumentaciju ishoditi, na koji način najpovoljnije i najbrže organizirati prijevoz umrle osobe do mjesta pogreba.

U trenucima kada Vam je to najpotebnije, stručno osoblje međunarodnih pogrebnih usluga Princivali će vam pružiti iskrenu sućut, podršku i preporuku kako postupati da se tijelo pokojnika preveze kući, te na vaša pitanja ponuditi stručne, brze i točne odgovore. Radili smo neke od najpoznatijih i najkompliciranijih slučaja na ovim prostorima, naše veliko iskustvo je naša snaga.

Kontaktirajte nas i saznajte sve o našim uslugama.

Zašto odabrati Princivali – međunarodni prijevoz pokojnika?

 • Od 1993. godine uspješno surađujemo s veleposlanstvima i konzulatima Hrvatske i stranih država, osiguravajućim društvima , assistance tvrtkama i kolegama pogrebnicima diljem Europe i svijeta.
 • Imamo veliko međunarodo iskustvo iz mnogo slučajeva prijevoza pokojnika iz inozemstva u Hrvatsku i iz Hrvatske i regije u inozemstvo.
 • Naša tvrtka PRINCIVALI REPATRIATION je članica Europske federacije za pogrebne tvrtke EFFS i Svjetske asocijacije za pogrebne usluge FIAT-IFTA.
 • Jedina smo tvrtka u Hrvatskoj koja ima međunarodno obučene radnike na prestižnom učilištu u Ujedinjenom Kraljevstvu za njegu tijela i balzamiranje
 • U mogućnosti smo organizirati prijevoz lijesa s tijelom pokojnika s bilo koje destinacije i u bilo koju destinaciju u svijetu u jako kratkom roku.
 • Imamo partnere koji nam omogućavaju da potrebnu dokumentaciju i prijevoz pokojnika izvršimo brže i povoljnije
 • Posjedujemo moderna vozila i profesionalne vozače.
 • Imamo organizirano 24/7 dežurstvo za sve vaše upite.
 • organiziramo međunardnu repatrijaciju i prijevoz pokojnika iz jugoistočne Europe: Hrvatske , Slovenije, BiH, Srbije, Sjeverne Makedonije, Kosova, Crne Gore i Albanije
 • Naša vodilja u firmi je pomoći ljudima. Obratite nam se za savjet i rado ćemo vam pomoći, naravno savjet je uvijek besplatan i uvijek dostupan.
Što je potrebno napraviti u slučaju smrti bliske osobe u inozemstvu, u Hrvatskoj, u jugoistočnoj Europi
 • Kontaktirajte nas na e-mail, telefonski ili putem poruka na WhatsApp, Viber ili Messinger i zatražite ponudu.
 • Dajte nam punomoć za međunarodni prijevoz pokojnika.
 • Slijedite upute našeg stručnog osoblja.